Thursday 25 April 2024

Thursday 25 April 2024

Compartir

Santiago de Compostela: WORKSHOP Pràctiques i ficcions alternatives: gènere i emocions / La Independent / Notícies gènere

El workshop “Prácticas e ficcións alternativas? Xénero, cultura e emocións no s. XXI”*, coordinat per Helena González Fernández, directora del Centre Dona i Literatura, i Dolores Vilavedra (Universidade de Santiago de Compostela) proposa reflexionar sobre la ciència-ficció actual i sobre algunes pràctiques culturals que impliquen la creació de comunitats textuals, la modelització de les emocions i els rols de gènere.

 

A més de les coordinadores, hi participen Fernando Moreno (Universidad Complutense de Madrid), Montserrat Pena Presas (Universidade de Santiago de Compostela) i Saleta de Salvador Agra i Andrea Ruthven (Universidade de Vigo). El workshop s’emmarca dins el projecte de recerca “Teoria de les emocions i el gènere en la cultura popular del s. XXI”. Inscripció gratuïta a cdona@ub.edu fins al dia 21 de gener de 2016.

 

*Dissabte 23 de gener de 2016 de 10h a 14h30. Instituto da Lingua Galega, Universidade de Santiago de Compostela, Praza da Universidade 4. Santiago de Compostela
Organitzen: Centre Dona i Literatura / Instituto da Lingua Galega, USC

Més informació

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Fem Talent “Dona i Ciència”

  Font: Fem Talent   Ens agradaria compartir amb vosaltres el video de la trobada...

El drets de les dones no són moneda de canvi

De nou estem assistint a una nova ofensiva contra els drets de les dones. Drets...

ONU Dona. Perspectives poc clares

La creació d’ONU Dona, que va començar les seves operacions formals a Nova York el...