Monday 24 June 2024

Monday 24 June 2024

Compartir

La Independent Premiada

 

Lliurament dels Premios Ameco ‘Prensa – Mujer’ 2011 a : Rosa Mª Calaf, Montserrat Domínguez i La Independent.


L’Equip de La Independent vol agrair un cop més la generositat de les dones i homes periodistes que hi escriuen i la complicitat de les associacions de Dones, ONG amb visió de gènere, i la d’aquelles institucions i entitats que ens han donat un petit suport.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA  Lliurament dels Premios Ameco ‘Prensa – Mujer’ 2011

Dimecres, 7 de setembre, a les 19:30 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10), Barcelona.


Targetó en PDF

 

Rosa Maria Calaf, Montserrat Domínguez i l’agència de notícies ‘La Independent’ rebran el guardó.

 


 

Madrid, 1 sep.2011, AmecoPress.

El proper dijous, 7 de setembre, al Col·legi de Periodistes de Catalunya, es lliuraran els Premis ‘Prensa-Mujer’ que bianualment lliura la Associació Espanyola de Dones dels Mitjans de Comunicació (Ameco) i que destaquen la tasca informativa efectuada per col·lectius i dones professionals del periodisme a favor de la igualtat de gènere en el darrer any.

En aquesta edició, les guardonades són Rosa Maria Calaf, Montserrat Domínguez i l’agència de notícies ‘La Independent’.

En l’acte de lliurament de premis hi participaran Teresa Blat, directora de l’Institut de la Dona,  Montserrat Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones i Francina Vila, regidora de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i del vicedegà Ramon Besa per part del  Col·legi de Periodistes de Catalunya. També comptarem amb la presència  d’algunes de les components del Jurat dels Premis Ameco Prensa-Mujer 2011, com ara la seva presidenta, Consuelo Abril Álvarez, de la Comisión para la Investigación de los Malos Tratos a Mujeres.

El jurat d’aquesta edició ha comptat a més a més amb:  Ángeles Álvarez Álvarez, de la Comisión para la Investigación de los Malos Tratos a Mujeres, Mercedes Hernández per Mujeres de Guatemala, Justa Montero, de l’ Asamblea Feminista, Ángela Cerrillos, presidenta de l’ Asociación de Mujeres Juristas Themis, Guilis Tamayo, d’ Amnistía Internacional, Rosa Mª Fernández Sansa, presidenta de la Coordinadora Española para el Lobby Europeo de Mujeres (Celem), Cristina Pérez Fraga, presidenta de l’ Asociación Española de Mujeres de la Comunicación (Ameco), Lucía Ruiz, de ‘Nosotras en el Mundo’ de Radio Vallekas  i Marta Ortiz Díaz, com a Secretària.


Rosa Maria Calaf

Ha estat escollida per ser una periodista de referència i servir com a exemple per a les noves generacions de dones comunicadores, com a conseqüència de la seva llarga i coherent trajectòria, sobretot a les diferents corresponsalies de TVE i per continuar, després de ser prejubilada, treballant en diferents projectes de comunicació.

Montserrat Domínguez

Rep aquest premi per “la seva excel·lent tasca informativa en el programa de cap de setmana ‘A vivir que son dos días’ de la Cadena SER, en el qual introdueix els temes de gènere amb assiduïtat i, sobretot, per posar el seu ofici de “comunicadora” a disposició de tots els col·lectius de dones i institucions d’igualtat que l’hi demanen “.


‘La Independent’,

agència catalana d’Informació de GènereEl Jurat dels Premis Ameco ‘Prensa – Mujer 2011’ premia l’agència ‘La Independent’ “per crear, en els temps que corren, un nou projecte d’informació de gènere i ampliar la Xarxa d’Agències de gènere a l’Estat Espanyol “. Així mateix, l’agència AmecoPress, un projecte d’Ameco, li dóna “la més afectuosa benvinguda” tot desitjant-li “una llarga i fructífera trajectòria”.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Internacional: La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere celebra el seu 15 aniversari

La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere celebra aquest divendres 6 i dissabte...

Declaración y Acuerdos del V Encuentro de la Red Internacional de Periodistas con Visión de Género

DECLARATORIA DE MÉRIDA V ENCUENTRO INTERNACIONAL DE LA RED INTERNACIONAL DE PERIODISTAS CON VISION DE...

Be mediàtic, my friend

OPINIÓ Recordeu la famosa frase de Bruce Lee? “Be water, my friend” feia referència...