Wednesday 19 June 2024

Wednesday 19 June 2024

Compartir

Internacional – Barcelona: Convocatòria de comunicacions pel congrés Víctimas y agresoras / La Independent / Notícies gènere

 

Convocatòria Divendres 30 de març de 2018

 

És sabut que la narrativa criminal és capaç de reflectir els problemes i temes de reflexió d’una societat canviant. La qüestió de la violència és avui un dels temes més candents, però malgrat que la idea de violència sembla implícita en el mateix concepte de narrativa criminal, la seva anàlisi està poc desenvolupada en els estudis sobre aquest gènere, especialment quan es tracta de la representació de les formes de violència, de la seva tipologia i de la seva topologia, en el sentit que planteja Byung-Chul Han.

El congrés internacional “Víctimas y agresoras. Violencias y género(s) en la narrativa criminal” es proposa analitzar aquestes violències des d’una perspectiva de gènere. Es tracta de cartografiar diferents facetes de la violència, tal com es manifesten en la narrativa criminal literària
i fílmica. Es farà particular èmfasi en les violències contra les dones (personatges femenins-víctimes) i també en les violències de les dones (personatges femenins-criminals).

 

Més informació

Les persones interessades hauran de remetre un abstract de la seva comunicació (entre 250 i 300 paraules) en qualsevol de les llengües oficials del congrés (català, castellà, anglès, francès i portuguès) a l’adreça de correu electrònic congres.vanacem@ub.edu. El termini d’enviament de resums acaba el 30 de març del 2018.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Crònica d’un Festival als núvols virtuals, Enheduanna Festival

Il·lustració de Sofia Franco Una crònica sentida d’Enheduanna Festival.

...

Barcelona: Seminari i conferència de Sara Lovera al CPC / La Independent / Notícies gènere

Ser dona periodista en situacions de violència, és el tema principal que abordarà la...

Rawan Albash, periodista palestino-siria, refugiada a Barcelona

Rawan Albash “Arribar a Europa ha estat un schock. No era allò perfecte que...