Saturday 18 May 2024

Saturday 18 May 2024

Compartir

Gemma Abant segona a la Copa del Món U.C.I.

El Trial i BikeTrial català compta amb un futur ben plàcid gràcies a la presència a la competició de les germanes besones Abant que composen l’equip Abant Twins. Fa unes setmanes, Mireia aconseguia enfilar-se al podi del campionat europeu, mentre que una setmana més tard va ser Gemma la que es va situar al segon lloc de la Copa del Món UCI a la prova inaugural a Champvent (Suïssa). Una competició que enguany consta de cinc proves i encara passarà per França, Bèlgica,  Polònia i acabarà de nou a França.

Aquesta segona plaça te molt de mèrit ja que la de Suïssa ha estat una competició molt dura segons totes les participants. Les temperatures eren extremadament altes així com les zones artificials, totes elles molt elaborades realitzades quasi exclusivament amb elements naturals de roques i troncs, donant ‘li a l’espai una veracitat molt aconseguida. De fet, el damunt de una de les zones, estava presidit per una maqueta del castell de la localitat.

En comptar per a la classificació final, aquesta no reflecteix gens el desenvolupament de la cursa, perquè excepte la primera posició ocupada sempre per la local Karin Moor, els altres llocs van anar canviant al llarg de les tres voltes que constava. De fet,  Gemma Abamt va acabar la primera volta en quarta posició, a la segona ja ocupava la tercera, i finalment acabà en el segon lloc, o sigui que va anar de menys a més, tot el contrari de les seves rivals.

Gemma2_ChampventCH_WC2011
Gemma Abant durant la competició

Per exemple, l’australiana Janine Jungfels, es situava ràpidament a la segona posició, però va caure fins el quart lloc final, mentre que l’eslovaca Tatiana Janickova passava de la tercera plaça a la segona i finalment acabava a la tercera. La Mireia Abant, per la seva banda, es va mantenir regular defensant la cinquena posició. La sots-campiona europea Romina Flix tampoc no estava al nivell de la setmana passada i acabava en setena posició.

Encara que sembla que a l’inici de temporada la Karin Moor domini el campionat, haurà de lluitar ben dur per aconseguir afiançar-se a aquesta primera posició encara que esperem que una de les dues germanes Abant aconseguixi aquesta desitjada plaça. Per ara, només esperem que tant la Gemma com la Mireia vagin agafant el ritme de carrera per poder-ho aconseguir.

La propera de la Copa del Món el 2 de juliol a Val d’Isere (França).

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Amb les esterilitzacions forçades Fujimori va implantar al Perú un programa de neteja ètnica

La llicenciada Josefa Ramírez Peña activista feminista i defensora dels drets humans de les dones...

15M: Enllaç Plaça Catalunya dia 27.05.11

Enllaç Plaça Catalunya dia 27 05 11

...

Barcelona: PUBLICACIÓ: ” Musas” i maternitats complexes i apoderament / La Independent / Notícies de Gènere

Acaba de publicar se el número 2 1 2017 de MUSAS Revista de Investigación en...