Monday 24 June 2024

Monday 24 June 2024

Compartir

Catalunya – Europa: Lliurament del premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020 a Anna Bosch / La Independent / Notícies Gènere

CPC

La periodista col·legiada Anna Bosch rebrà el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020 concedit per l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) el proper divendres 27 de novembre a les 12:30h. L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Col·legi. Els col·legiats i col·legiades podran assistir a una trobada exclusiva amb Bosch el mateix dia a les 10h. Cal inscripció prèvia.

Foto: Anna Surinyach / Revista 5W

L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) lliurarà el divendres 27 de novembre el Premi Ernest Udina a Anna Bosch, periodista col·legiada amb una dilatada experiència com a corresponsal en diversos països. Prèviament, la periodista guardonada participarà en una trobada virtual oberta als col·legiats i col·legiades del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les 10:00h. En aquest cas, caldrà inscripció prèvia i es farà arribar als participants un enllaç per a accedir-hi. L’acte de lliurament del guardó serà telemàtic i es podrà seguir en directe a partir de les 12:30h a través del canal de Youtube del Col·legi.

El jurat ha valorat el treball d’Anna Bosch com a corresponsal de TVE a Washington, Moscou i Londres, així com a enviada especial en diversos conflictes i com a reportera en diferents programes informatius. En destaca “el seu estil innovador i pròxim, que aconsegueix fer entenedores a l’audiència les complexes relacions internacionals”. La periodista va iniciar la seva carrera a la ràdio i va formar part de l’equip que va llançar Euronews abans de convertir-se en corresponsal de TVE i enviada especial per cobrir esdeveniments arreu del món. Actualment treballa a l’equip d’En Portada de RTVE dedicat a reportatges d’actualitat internacional.

Les personalitats que han rebut el premi Ernest Udina fins ara són: Jaume Arias, Margarita Rivière, l’Agence Europe, Andreu Claret, Cristina Gallach, Martí Anglada, Soledad Gallego-Díaz, David Gardner, Eliseo Oliveras, Nick Malkoutzis i Samuel Aranda, Can Dündar, Griselda Pastor i Jean Quatremer.

El Premi Ernest Udina compta amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa”, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Representació a Barcelona de la Comissió Europea, l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la conselleria d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, l’Ajuntament de Barcelona i Diplocat.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Una dona assassinada i una altra greu per violència masclista a Caldes de Malavella /La Independent/Notícies gènere

El Govern condemna l’homicidi i l’agressió greu a dues dones a Caldes de Malavella víctimes...

Una mirada a l’obra plàstica de Felícia Fuster

S’ha inaugurat l’exposició Felícia Fuster: Una mirada a l’obra en l’espai de la Fundació,...

Sobre la experiencia del llamado “15-M” y la colonització

Yo soy un poco más escéptica y hasta irónica con la coyuntura en el Estado...