Saturday 25 May 2024

Saturday 25 May 2024

Compartir

Catalunya: Carme Fenoll rep el premi del periodisme cultural / La Independent / Notícies gènere

Carme Fenoll, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, va rebre el II Premi Ressenya que atorga l’Associació de Periodistes Culturals catalans en un acte que es va realitzar aquest 18 de febrer a la llibreria Laie.

 

“L’entitat ha volgut reconèixer amb el premi la bona predisposició que la premiada ha tingut amb la comunicació cultural i la dinamització del sector, tenint en compte tots els agents inclosos els periodistes”, assenyala la comunicació enviada respecte al tema.

Carme Fenoll (Palafolls, 1977) és la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya des de 2012. Es va diplomar en Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona i és llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), a més de realitzar dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural. També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC des de 2003.

Es va iniciar com a bibliotecària a Pineda de Mar i a Barcelona, i ha estat directora de les biblioteques de Banyoles i de Palafrugell. Al llarg de la seva trajectòria ha posat en marxa projectes com Arteca, un servei d’exposició i préstec gratuït d’obres d’art, Bibsons, Wiki Loves BibliotequesCAT, 10×10 de trobades entre editors i bibliotecaris, i Biblioteques amb DO.

Aquesta és la segona edició del Premi Ressenya, que es va iniciar el 2015 amb l’entrega del guardó a l’editor i fundador d’Anagrama Jorge Herralde.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sissy Vovou: La nostra aposta és consolidar el feminisme en el govern de Syriza

Sissy Vovou 8211 © David Papiol El feminisme grec té un gran desafiament en l...

CATALUNYA: Guia per a l’ús no sexista del llenguatge / La Independent / Notícies gènere

La Guia d ús no sexista del llenguatge realitzada per l Ajuntament de Barcelona és...

València: III Jornades Internacionals Dones, Drets Humans i Pau a Colòmbia/ La Independent / Notícies Gènere

A València al Centre Cultural la Nau i al Col legi Major Rector Peset els...