Sunday 21 July 2024

Sunday 21 July 2024

Barcelona: Lucha Castro, defensora de DDHH mexicana, presenta llibre col·lectiu

“El llibre Una Lucha Colectiva. Testimonios és una resposta a la sordesa i silenci de les autoritats davant de les violències de gènere, que recull el crit de les víctimes de feminicidi, de les desaparicions forçades, és un llibre de denúncia que convida a la reflexió sobre el compromís social, la memòria històrica, la solidaritat de les lluites compartides i l’esperança d’un altre món possible”, assenyala la principal autora, la mexicana Lucha Castro, coneguda advocada i defensora dels drets humans, actualment asilada a Barcelona.

El llibre, que serà presentat aquest divendres 20 de maig a la Llibreria Altaïr, a les 18.00, “exhibeix la indolència dels operadors del sistema de justícia, i per operadors de Justícia em refereixo al policia, el ministeri públic, perits, advocats/ de víctimes i de victimaris, els jutges i jutges en la impartició de la justícia, però no ho fa des de la teoria, ho fa a través de testimonis concrets”.

Es tracta d’un llibre escrit al gènere de cor a veus, per 57 persones. No ofereix només drama, sinó que també és molt divertit, assegura, ja que té diverses anècdotes que fan riure, encara que en altres casos trenquen el cor.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Neus Munté referma el compromís de la Generalitat per la Reforma Horària / La Independent / Notícies gènere

El passat 28 de novembre, la consellera de la Presidència, Neus Munté, i el director...

APP de La Independent ben aviat

Estem desenvolupant l’aplicació per iPhone i iPad per a la visualització, consulta i lectura de...

Xerrada: Prostitució i Feminisme

El 29 de maig a la tarda, el Col·legi de Periodistes ha estat testimoni d’una...