Thursday 08 June 2023

Thursday 08 June 2023

Compartir

Barcelona: Inauguració del nou espai LAB Bonnemaison / La Independent / Notícies gènere

La Vicepresidenta primera del Govern espanyol i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Carmen Calvo, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i la diputada de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, Lluïsa Moret, inauguren aquest 19 de novembre el  nou espai LAB Bonnemaison, el laboratori de polítiques públiques feministes destinat al foment del lideratge i la innovació feminista a la província de Barcelona.

 

 

 

LAB Bonnemaison

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, impulsa aquest nou espai que ofereix un programa formatiu i de debat, activitats d’enfortiment de xarxes de dones i propostes per la consolidació de polítiques públiques i lideratges basats en el pensament i la reflexió feministes.

Al gener de 2021 s’iniciarà el programa anual amb les primeres activitats formatives telemàticament i obre la seva oferta a nous públics, com ara dones professionals del sector públic (electes, directives i tècniques), empresarial o del tercer sector, entre d’altres.

 

La conferència inaugural, sota el títol de Liderazgo político feminista, és a càrrec de la vicepresidenta Carmen Calvo.

L’acte es fa telemàticament i es pot seguir a través del canal Youtube de la Diputació de Barcelona. Serà presentat i conduït per la periodista de La Xarxa, Núria De José.

 

Més informació

Dijous, 19 de novembreHora de 10.30h a 12.00h.

Sessió virtual: Es podrà seguir a través del canal Youtube de la Diputació de Barcelona en aquest enllaç https://youtu.be/S8d6Z20bHXc

 

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El compromís humanitari de Jo Cox i la seva campanya contra el “brexit”

Escriptores colombianes sense representació en l’esdeveniment de Paris

març 2011 SER DONA AL sud