Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Compartir

Barcelona – Girona: cerimònia d’entrega de premis del concurs “Asea of words/Un mar de paraules” / La Independent / Notícies gènere

El lema d’aquest any del Concurs literari, per a joves d’entre 18 i 30 anys de la zona Euromediterrània, és “Combatre totes les formes de violència de gènere”. Amb motiu d’aquest acte l’escriptora Najat El Hachmi donarà la conferència La veu que perdura.

 

 

 

 

La conferència tracta sobre la literatura oral com a forma de resistència de les dones i es fa dins del marc de l’entrega de premis de la 9ª edició del concurs literari internacional Un mar de paraules.

El jurat internacional del concurs literari “Un mar de paraules”  ja ha anunciat els 15 autors i autores  dels millors relats de l’edició 2016, que se centra temàticament en la lluita per posar fi a la violència contra les dones.

Els 15 relats seleccionats per un jurat internacional seran publicats en un llibre mentre que els seus autors, procedents de Croàcia, Itàlia, Turquia, Jordània, Polònia, Tunísia, Alemanya, Líban, Algèria, Egipte i Síria, participaran entre el 7 i el 9 de novembre en diverses activitats a Barcelona i Girona.

Assistiran a l’acte de lliurament dels tres primers premis del concurs a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona el 7 de novembre. També participaran en un taller literari i faran una visita cultural a la ciutat de Girona. (Més informació sobre els guardons 2016)

Organitzen el Concurs i els diversos actes la Fundació Anna Lindh i l’IEMed.

 

  

Un mar de paraules 2015

 Els guanyadors de l’edició 2015

 

*L’acte tindrà lloc el proper dia 7 de novembre a les 19.30 a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’estudis Catalans (C/Carme, 47)

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: presentació del llibre Dones a les ones d’Elvira Altés / La Independent / Notícies gènere

L’acte de presentació de Dones a les ones, la història de la ràdio a Catalunya...

Mèxic: En augment els assassinats contra periodistes / La Independent / Notícies Gènere

En augment els assassinats contra periodistes a Mèxic. Aquests darrers cinc anys han estat assassinades...

Què en pensa… Krme Freixa. ADPC

Què en pensa… Krme Freixa. ADPC Els mitjans cultiven d’una violència masclista, que és producte...