Sunday 21 April 2024

Sunday 21 April 2024

Compartir

Barcelona – Galicia: Performance “Barbarie en blanco y negro” a la Universitat de Barcelona / La Independent / Notícies Gènere

Josi Lage presenta la performance “Barbarie en blanco y negro” amb text i direcció d’Esther F. Carrodeguas, una proposta per reflexionar sobre la seducció i la sexualitat en relació amb el poder, sobre l’autoengany i sobre els prejudicis. “Barbarie en blanco y negro’ posa al públic contra les cordes i ens força a enfrontar-nos amb els fantasmes que poblen el nostre interior ja que, como va demostrar Shakespeare, el bé i el mal habiten en tots nosaltres”, diu la invitació a la presentació.

 

Josi Lage, directora del Festival de Teatro Galego (FETEGA), ha participat en muntatges de grups de teatre independent a Galícia com Teatro do Atlántico o Teatro de Ningures. Carrodeguas, escriptora, directora i actriu, ha estat guardonada amb el premi Abrente de Textos Teatrais en 2015.

Activitat coorganitzada per Estudis Gallecs i Portuguesos (UB), el Mínor de Gallec (UAB) i ADHUC dins del cicle “No només Rosalía de Castro”, en col·laboració amb el Deganat de Filologia amb motiu del 8 de març.

“Barbarie en blanco y negro” es fa el Dimecres 7 de març, de 12h a 12h30, a l’Aula Capella, Edifici Històric, Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Drina Ergueta

L’aparició dels “traïdors”, benvinguts siguin

OPINIÓ En els últims dies s’han realitzat, gairebé al mateix temps i en diferents punts...

‘Dones Rumb a Gaza”

   Entrevista a Laura Arau “Les palestines han mantingut no només les seves famílies sinó la...

Terrassa: El CAET presenta al Teatre Alegria l’estrena de 180º de cia La Virgueria

El CAET continua apostant pels nous llenguatges escènics El CAET- Centre d’arts escèniques de Terrassa, un...