Wednesday 17 July 2024

Wednesday 17 July 2024

Compartir

Barcelona. Estat espanyol: XI Jornades sobre la interrelació entre violències masclistes i VIH / La Independent / Notícies gènere

Fa catorze anys que les professionals de Creació Positiva organitzen unes jornades formatives adreçades a personal sociosanitari i altres agents socials de tot l’Estat, que treballen en l’àmbit de les violències masclistes i de la salut sexual. (Veieu jornades anteriors). 

 

L’ edició d’enguany es realitzarà en el Col·legi de Periodistes de Catalunya el proper 7 de febrer i té com a objectiu “sensibilitzar, problematitzar i iniciar accions que incideixen sobre les relacions existents entre les violències masclistes i la infecció de VIH, a través d’l’abordatge de les violències sexuals i de l’anàlisi dels factors estructurals que travessen aquesta relació”, tal i com informen des de l’organització.

Creació Positiva vol generar un espai de reflexió sobre de quines maneres “els marcs jurídics, els conceptuals i els models d’abordatge integral dificulten l’exercici dels drets sexuals, des de la seva interrelació amb la salut sexual, el VIH i altres ITS”.

L’ ONG Creació Positiva fou creada l’any 2001 a Barcelona i treballa per donar un atenció integral a les persones afectades pel VIH i altres ITS des de la perspectiva de gènere, la promoció de la salut i la defensa dels drets humans.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

180 organitzacions demanen al Govern que aculli dones refugiades

El 23 d’abril de 2016, més de 180 organitzacions de dones han signat la...

Jornades ecofeministes

Els dies 26 i 27 d’octubre es realitzaran les jornades “PER UNA VIDA VIVIBLE...

Declaració conjunta de les organitzacions que formen part de la Comissió de Govern de la Renda Garantida de Ciutadania sobre l’Ingrés Mínim Vital

La Comissió de Govern de la Renda Garantida de Ciutadania ha acordat la següent declaració...