animacion boletin

Compartir

Barcelona. Estat espanyol: XI Jornades sobre la interrelació entre violències masclistes i VIH / La Independent / Notícies gènere

Fa catorze anys que les professionals de Creació Positiva organitzen unes jornades formatives adreçades a personal sociosanitari i altres agents socials de tot l’Estat, que treballen en l’àmbit de les violències masclistes i de la salut sexual. (Veieu jornades anteriors). 

 

L’ edició d’enguany es realitzarà en el Col·legi de Periodistes de Catalunya el proper 7 de febrer i té com a objectiu “sensibilitzar, problematitzar i iniciar accions que incideixen sobre les relacions existents entre les violències masclistes i la infecció de VIH, a través d’l’abordatge de les violències sexuals i de l’anàlisi dels factors estructurals que travessen aquesta relació”, tal i com informen des de l’organització.

Creació Positiva vol generar un espai de reflexió sobre de quines maneres “els marcs jurídics, els conceptuals i els models d’abordatge integral dificulten l’exercici dels drets sexuals, des de la seva interrelació amb la salut sexual, el VIH i altres ITS”.

L’ ONG Creació Positiva fou creada l’any 2001 a Barcelona i treballa per donar un atenció integral a les persones afectades pel VIH i altres ITS des de la perspectiva de gènere, la promoció de la salut i la defensa dels drets humans.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar