Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Compartir

Barcelona: Taller “Tirar endavant” per a la sensibilització i prevenció de la violència masclista / La Independent / Notícies gènere

La Fundació CEPAIM presenta un nou taller adreçat a les dones per avançar en l’ apoderament davant les violències masclistes. Tindrà lloc a Barcelona, a la seu de la Fundació* tots els dilluns, dimecres i divendres de l’11 al 30 d’abril d’aquest any 2018.

 

 

CEPAIM, que  sempre realitza els seus tallers des d’una visió de gènere i des de la interculturalitat, explica que durant aquest taller s’ensenyaran diverses estratègies per a la prevenció de la violència masclista, es reconeixeran i reforçaran les propies capacitats i s’exploraran els camins que condueixen cap a la igualtat i la no violència.

Ens diuen des de la Fundació, que “la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d’expressió que afavoreixen l’expressió de les emocions i la comunicació en llibertat”. Des de CEPAIM faciliten l’atenció individual, l’acompanyament i la derivació a serveis especialitzats.

El taller “Tirar endavant” compta a mb el suport de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Families, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i del Fons d’asil, immigració i integració de la Unió Europea.

 

* Més informació:

Taller: dilluns, dimecres i divendres de l’11 al 30 d’abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

Inscripcions: mgsosa@cepaim.org

Lloc: F. CEPAIM, carrer Aragó 281, 2on. 2a. Barcelona

Possibilitat d’ajuda en el transport.

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

EL MARESME: Activitats a Mataró i comarca pel 25 de novembre / La Independent / Notícies gènere

Aquest més de novembre, concretament el dia 25, és el Dia Internacional contra la...

És la publicitat, idiota!

Sovint et trobes amb persones que t’expliquen, amb to bel·ligerant —bel·ligerant perquè saben que tu...

Joana Bonet, nova directora gerent de Prisa Revistas

notícia publicada a guiademediosdigital.com www.guiademediosdigital.cominfoperiodistas.info www.infoperiodistas.info Joana Bonet Camprubí ha estat nomenada directora gerent de...