Thursday 18 July 2024

Thursday 18 July 2024

Catalunya: Elisenda Paluzie nova Presidenta de l’ANC / La Independent / Notícies gènere

Les primeres paraules de la professora d’economia a la Universitat de Barcelona, Elisenda Paluzie en ser escollida Presidenta de l’ANC pel seu Secretariat han estat: “Ja poden amenaçar, ja poden  represaliar, ja poden amenaçar amb escapçar-nos, que per cada persona que escapcin en sortirà una altra perquè no tenim por. I no en tenim perquè estem defensant els nostres drets i el benestar i la llibertat del nostre poble i per tant treballarem sense descans fins aconseguir-ho. Els presos seran lliures amb la República Catalana.”

 

 

 

“Cal recuperar els ànims per encarar aquesta etapa crucial per a la llibertat del nostre poble”, ha afirmat mentre reclamava  #RepúblicaARA i donava el suport incondicional als presos i a les preses polítiques i a exiliats i exiliades.

L’economista i professora universitària Elisenda Paluzie va guanyar la setmana passada les eleccions de l’Assemblea Nacional Catalana per més de 2.000 vots que els 3 postulants a President, tot i que ella no s’hi havia postulat.

Aquesta gran diferència de vots va fer que els 3 presidenciables es retiressin si Paluzie optava a la Presidència. I així ha estat, ella n’és la Presidenta d’acord amb la votació del Secretariat ( 71 a favor i 2 abstencions)i no s’ha repetit per tant l’anterior situació on la periodista i escriptora Liz Castro havia guanyat per vots però no era escolllida pel Secretariat de l’ANC.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

audio-icono-7722-128

Destroyer, espai per destroyar cançons masclistes.

Font: Red Nosotras en el MundoAutora-s: Xarxa Nosaltres El SalvadorData de creació: 3 març 2012Format: MP3 Durada: 4 min i 18 segon  ...

tere moll

7 vots i pacte de dones

OPINIO Comentava amb una amiga que l’article d’aquesta setmana volia que fos divertit ja...

Una vaga feminista i general

El 8 de març passat es va anunciar públicament la convocatòria per part del Moviment...