Saturday 04 May 2024

Saturday 04 May 2024

Compartir

Andalusia: “Tejamos Redes contra la Violencia Machista”, per la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres

La Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres ha dut a terme a Écija la Jornada Taller “Teixim Xarxes contra la Violència Masclista” que forma part del programa “Xarxa Ciutadana per a la Detecció i Suport a les Víctimes de Violència de Gènere”, organitzada per la Dirección General de Violencia de Género de la Consejería para la Igualdad y Bienestar Social.

La Jornada Taller té com a objectius preparar a la ciutadania perquè assessori, ajudi i / o acompanyi fins als serveis especialitzats a les víctimes, generar persones mediadores entre les persones víctimes i l’Administració Pública i involucrar als col · lectius socials en la lluita contra la violència cap a les dones.

Segons la Consejería, el 2011, s’han atès 1057 dones víctimes de violència de gènere i 1232 menors al seu càrrec en els 34 centres d’acollida existents a Andalusia.

D’acord amb les dades del Consell General del Poder Judicial, en els sis primers mesos de 2011, es van presentar a la Comunitat Autònoma d’Andalusia 14.128 denúncies per violència de gènere, 66.839 a tot Espanya.

Segons la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres, cal seguir fent una tasca de conscienciació i educació per eradicar la violència masclista.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

L’última reina de Catalunya en companyia de les dones del 1714

      OPINIÓ S’apropa l’11 de setembre de l’any de la pandèmia i tenim...

Internacional: Llibre imprescindible: Narratives de la diferència a les cultures globalitzades / La Independent / Notícies gènere

Andrea Ruthven (ADHUC—Universidad de Cantabria) ha coeditat, juntament amb Belén Martín-Lucas (Universidade de Vigo), el...

Pressupost del Govern: Davallada del 55% del pressupost de Cooperació

Les ONG denuncien que amb el 5% del que el Govern deixarà d’ingressar pel nou...