Monday 02 October 2023

Monday 02 October 2023

Compartir

Andalusia: “Tejamos Redes contra la Violencia Machista”, per la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres

La Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres ha dut a terme a Écija la Jornada Taller “Teixim Xarxes contra la Violència Masclista” que forma part del programa “Xarxa Ciutadana per a la Detecció i Suport a les Víctimes de Violència de Gènere”, organitzada per la Dirección General de Violencia de Género de la Consejería para la Igualdad y Bienestar Social.

La Jornada Taller té com a objectius preparar a la ciutadania perquè assessori, ajudi i / o acompanyi fins als serveis especialitzats a les víctimes, generar persones mediadores entre les persones víctimes i l’Administració Pública i involucrar als col · lectius socials en la lluita contra la violència cap a les dones.

Segons la Consejería, el 2011, s’han atès 1057 dones víctimes de violència de gènere i 1232 menors al seu càrrec en els 34 centres d’acollida existents a Andalusia.

D’acord amb les dades del Consell General del Poder Judicial, en els sis primers mesos de 2011, es van presentar a la Comunitat Autònoma d’Andalusia 14.128 denúncies per violència de gènere, 66.839 a tot Espanya.

Segons la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres, cal seguir fent una tasca de conscienciació i educació per eradicar la violència masclista.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

15 anys de la Mort de Gloria Fuertes / La Independent / Notícies gènere

    Foto,Gloria Fuertes   El 27 de novembre, fa just 15 anys que ens...

Barcelona: Taller experimental “Reinventant significats afectius” / La Independent / Notícies Gènere

  El dissabte 8 de febrer, la Casa Iberoamericana de la Dona a Barcelona (CIMB),...

Figueres: Cinc carrers feminitzen el nomenclator de la ciutat. Montserrat Minobis rep aquest reconèixement / La Independent / Notícies gènere

  La Comissió del Nomenclàtor de Figueres ha acordat dedicar cinc carrers o places de...