Diumenge 16 juny 2024

Diumenge 16 juny 2024

Els mateixos problemes polítics i econòmics

 

OPINIÓ

La conferència de GAMAG Europe, que es va celebrar a Brussel·les el 28 i 29 de juny i que va reunir dones periodistes de diversos (Itàlia, Portugal, Catalunya-Espanya, Bèlgica, Rússia, Polònia i altres), ha demostrat un cop més, òbviament, que tenim molt més en comú del que pot semblar.

 

GAMAG logo

 

 

Ens enfrontem als mateixos problemes polítics i econòmics, independentment del nostre lloc de residència. Totes volem viure en una societat més feliç i pròspera, on hi hagi més justícia i més garanties socials de les que tenim ara.

Hi ha moltes i molts periodistes que escriuen sobre aquest tema; però hem de mirar més àmpliament aquest problema tenint en compte molts altres aspectes, incloent el problema de la creixent crisi econòmica. I cal destacar que les dones que pateixen aquesta situació són generalment més vulnerables que els homes, ja que obtenen un menor salari per la mateixa feina. Les dones han de fer sovint vaga i han de lluitar pels seus propis drets. Així, hem de dirigir els nostres esforços en aquesta lluita.

A més, a Brussel·les varen discutir sobre la violència, els conflictes locals en diferents regions, incloent Donbass. La situació en el món actual està lluny de ser normal, i és la nostra tasca fer el possible per millorar-la.

Malgrat les diferències que ben segur tenim, el més important és cooperar per a la comprensió  mútua, per a millorar les condicions i la qualitat de vida.

 

 

 

Elena B 1 Brusselles 

Sheryl D.Miller5

 

El treball a Brussel•les va ser útil i resolutiu, i va ajudar a intercanviar opinions i entendre’ns les unes a les altres millor. Espero que el treball en aquesta direcció continuï i ens aporti bons resultats.

 

 

 

Elena B  grup

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Sóc dona, sóc pau” segueix vigent a Colòmbia

Després del frustrant resultat del plebiscit del passat 2 d’octubre a Colòmbia, que va...

Catalunya: aprovada la resolució conjunta de CiU, ERC, IC-V i CUP en el debat de política general / La Independent / Notícies gènere

Foto: wikypedia.org Josep Rull per CiU, Marta Rovira per ERC, Dolors Camats per IC-V i...

UAB: TOTA UNA SETMANA D’ACTES PER CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

La UAB commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora el divendres 8 de març...