Diumenge 24 setembre 2023

Diumenge 24 setembre 2023

Compartir

El Camp de Tarragona: Neix Brot Bord el 17 de maig, dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia

En motiu del dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia, que commemora la sortida de l’homosexualitat de la llista de malalties de l’OMS i que reivindica el mateix per a la transsexualitat (encara considerada acadèmicament una malaltia), es presenten, aquest 17 de maig a la plaça de la Font, com a nou col·lectiu al Camp de Tarragona.

Es defineixen com una organització en defensa de les llibertats sexuals de gais, lesbianes, transsexuals i intersexuals, però també d’heterosexuals, ja que creuen que l’opressió sexual per part d’institucions i certs sectors de la societat afecta a tothom de diferents maneres. El seus objectius són treballar per l’eradicació definitiva de l’homofòbia, i alhora visibilitzar totes aquelles sexualitats que se surten de la norma i que són igualment discriminades en l’actualitat.

Els primers actes del Brot Bord seran el 17, 18 i 19 de maig, a Tarragona i a Falset, amb una concentració, una presentació del col·lectiu, un debat sobre què és la homofòbia i una taula rodona dels moviments socials per l’alliberament sexual. Els diversos actes compten amb la participació de diverses organitzacions i col·lectius com el Brot Bord, el FAGC, Cau de Llunes, H2O i Assexora’t i l’Assemblea de Joves del Priorat, el Col·lectiu Independentista del Priorat i el nucli de la CUP del Priorat.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Tere Molla 1 bis

Micro masclismes

    OPINIÓ Segons la definició que li va donar Luis Bonino a principis dels...

Què en pensa… María Olivares. MMD

Què en pensa… María Olivares. MMD Proposar altres maneres de relacionar-nos amb la vida i...

Quan les dones es manifesten*

Eulàlia Lledó. Fotografia de Maria Roig OPINIÓ La primera manifestació pública contra la dictadura argentina...