Diumenge 03 desembre 2023

Diumenge 03 desembre 2023

EDITORIAL. Un any de La Independent

 

Després del parèntesi estieunc i just quan es compleix un any de la posta en marxa, LA INDEPENDENT reempren la seva cita, ara setmanal, amb el que és el seu objectiu principal: una informació de gènere, rigorosa i plural .


D’ ençà dels seus inicis, han passat moltes i diverses coses de les quals hem pogut donar puntual informació. Hem vist, com de mica en mica, s’ha anat augmentat el nombre d’entrades amb la qual cosa podem pensar que el servei que oferim, interessa a un bon nombre de persones usuàries de la xarxa. Això és el que ens motiva a continuar i a expandir, encara més, el producte informatiu que oferim i que ens possibilita, alhora, visibilitzar la feina d’un bon grup de persones professionals del periodisme i la comunicacio del nostre país.

 

 

En el darrer número de la revista del Col.legi de Periodistes, Capçalera, es feia esment en un ampli dossier –on hi vam trobar a faltar la proposta que representa La Indepedent- que les tecnologies actaualment a l’abast ofereixen una nova manera de fer periodisme i de transmetre diferents fòrmules informatives. Atenent, doncs, a aquest dossier, ens sentim representades en aquesta nova manera de fer i entendre la comunicació i l’informació.


Us animem,tanmateix, a seguir-nos,en l’esperança que les nostres informacion continuin omplint un gran buit que ens deixen els mitjans generalistes: el de la informació amb visió de gènere.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Conclusions de la Jornada “El poder de decidir és nostre: informades, preparades, rearmades”

Organitzada per la Coordinadora Feminista pel Dret a Decidir de València   ? El neoliberalisme...

Catalunya: Obren expedient a professor acusat d’homofòbia / La Independent / Noticies Génere

La Direcció General d’Igualtat de la Generalitat ha obert un expedient informatiu a un professor...

Barcelona: TAULA RODONA Sònia Moll, Tònia Passola i Maria Sevilla. Taula de poetes dins de Barcelona Poesia / La Independent / Notícies gènere

“No hi ha carrers sobre la pell” és el títol d’una nova edició de les...