Dilluns 05 juny 2023

Dilluns 05 juny 2023

Compartir

Des que les dones són del Club Lions, es fan més activitats

 

 

 

El Lions Club Layetano Host de Barcelona que compleix 50 anys ho celebra amb un concert solidari de música i dansa. I Maria Uriz, cantant d’opera és la organitzadora de l’esdeveniment.

Serà un concert col·lectiu el divendres 27 de maig, a l’Auditori de l’Once de Barcelona amb prestigioses veus, música i dansa, per celebrar aquest aniversari, i que aquest Club segueix amb el seu treball solidari.

Uriz és cantant soprano, que ha exercit la seva professió durant 30 anys i ara a més de la seva tasca docent, es dedica en cos i ànima al club: “És el 6è concert que vam organitzar per recaptar fons i poder socórrer en la mesura possible les necessitats de certs sectors desfavorits. El nostre lema internacional és: “Nosaltres servim” i des de sempre s’han organitzat activitats solidàries, però en permetre que les dones formessin part activa dels Clubs, aquestes han tingut els mateixos càrrecs que els homes. Per exemple, la nostra companya Maria Rosa Compte, va ser la primera dona Governadora i algunes -afegeix- han arribat a presidentes del Consell: Cal destacar que amb les dones les accions socials s’han enfocat millor i han crescut en una manera considerable.

 

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com a professional de la lírica, al llarg dels seus anys de professió, Maria Uriz,  ha treballat i fet amistat amb grans amb grans cantants al Gran Teatre del Liceu que intervindran de manera totalment altruista, en aquest concert del dia 27. “No és fàcil -subratlla – que cantants de la talla de Joan Pons acceptin actuar gratis, però ho fan amb gust. I així podem oferir un concert d’altíssim nivell a 20 euros l’entrada – i a 15 euros si es tracta d’un grup. Esperem que empreses i entitats aportin més diners per la fila zero. Però estic segura, que omplirem el bonic auditori de l’Once, on hi caben 370 persones”.

A més de la participació especial del gran baríton, Pons, i de la seva filla la pianista, Joana Pons, també actuaran: Josep Ruiz, Stefano Palatchi, Rosa Maria Ysàs, Rocío Martínez, Alfredo Heilbron, Carmen Hernández, José Antonio Navarro, Cristóbal Viñas i pianistes: com Anna Crexells i Jorge Romero. A l’inici i a l’entreacte hi haurà una actuació especial del Petit Ballet de Barcelona, dirigit per Isa Moren.

Leones Club Layetano Host, és el tercer club més antic de l’Estat Espanyol (va ser fundat l’any 1966), i com es pot veure en el seu bloc, i en el seu Facebook, ha impulsat i acollit a diversos grups a Barcelona. Les i els seus integrants es consideren persones amb inquietuds socials i solidàries, que han fet del servei humanitari una forma de vida. Al món hi ha uns 45.000 clubs, en més de 205 països, i sumen un milió de socis.

 

(*) Gran Via 400, a las 19, horas.

 

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El Departament de Benestar Social i Família ha gestionat un total de 46.130 expedients d’estrangeria

Barcelona: CONFERÈNCIA Primaveres arendtianes: Claudia Hilb / La Independent / Notícies gènere

Ada Colau parlarà el dimecres 20 a l’Ateneu Roig de Gràcia