Simon de Beauvoir

Corren mals vents per a la igualtat i contra la violència masclista

 

EDITORIAL

Una amiga escriptora m’ha fet arribar aquesta foto amb la figura i la frase d’una de les dones que moltes de la meva generació hem tingut com a referent: Simone de Beauvoir. I que malgrat els temps ha de continuar essent-ho per a les d’avui. No podia ser més encertada la tria. 

Corren mals vents per a la nostra lluita per a la igualtat i contra la violència masclista. No sé quants anys fa de la frase però certament és la més adient per aquests mals vents que corren per la “pell de brau”, com diria Salvador Espriu. Sortosament des del 8 de març de l’any passat en el feminisme hem recuperat la nostra essència de ser. I ara quan acabem de començar el 2019 hem de renovar l’esperit del passat 8 de març i establir una línia clara i contundent i de lluita continua contra aquestes veus i partits negacionistes d’una realitat que les estadístiques confirmen: la violència de gènere, la violència masclista contra les dones existeix. Per això i més que mai, des de La Independent reclamem unitat d’ acció en la lluita de cada dia contra aquells que l’ataquen, la ignoren i la minimitzen.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar