Diumenge 21 juliol 2024

Diumenge 21 juliol 2024

Compartir

Conferència-teatre DeGenero a Casa Amèrica Catalunya /La Independent/Notícies gènere

 

Una trobada i reflexió sobre el món del treball i les seves tendències actuals, amb una mirada atenta a la precarietat laboral des d’una perspectiva de gènere. L’esdeveniment ofereix un format nou, que inclou elements artístics que acompanyen les ponències en forma de breus actuacions teatrals.

 

Els objectius de la trobada són: Oferir un espai de debat sobre un tema tan d’actualitat com el treball, des d’una mirada que emfatitzi les conseqüències desiguals de l’actual organització del mercat laboral sobre les dones i els homes;  Promoure un intercanvi de mirades des de diferents contextos i perspectives – Itàlia i Catalunya – que, malgrat les diferències, estan vivint dinàmiques socioeconòmiques similars. Per això comptem amb ponents de diferents àmbits i contextos, Sara Moreno (professora de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona), Annalisa Murgia (docent de sociologia, Università degli Studi di Trento, Itàlia) i Arlene Cruz (advocada, Diáspora Solidaria), expertes i investigadores reconegudes en aquests temes;  i contribuir a crear un espai en què persones expertes sobre els temes relacionats amb gènere i mercat laboral ens ajudin a comprendre el present i a pensar alternatives.

L’organització de la conferència és fruit de la col·laboració de varies entitats: Asociación Diáspora Solidaria (Catalunya, Holanda, Xile): entitat de dones llatinoamericanes compromesa amb la justícia social i la promoció dels drets de les dones en processos de migració; Corrente Alternata (Itàlia): associació que centra les seves accions en la sensibilització i incidència sobre les temàtiques de gènere, treball i precarietat; Framtid Solutions (Catalunya, Suècia): a càrrec de la coordinació del projecte, empresa que treballa en l’àmbit de la responsabilitat social i de la promoció del diàleg intergeneracional, la diversitat cultural i esdeveniments d’interès social.

*DeGenero és una conferència-teatre que tindrà lloc el 22 de maig a les 19h a Casa Amèrica Catalunya

Inscripció

Més informació


 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Justícia crea App per orientar persones separades en assignació de menors / La Independent / Notícies Gènere

L’aplicació és un instrument independent i objectiu per evitar que els conflictes entre els pares...

Cuba i França: Identitats trans: Ni malaltia ni caprici. Drets!

Prejudicis, greuges i burles han marcat, des de la societat, la vida de les persones...

Moçambic empeny la igualtat de gènere amb suport català

Moçambic està “en franc progrés i estem empenyent la igualtat de gènere en formació...