Dimarts 27 febrer 2024

Dimarts 27 febrer 2024

Compartir

COMUNICAT: Per una Democràcia Real Ja! .Primera acció.

Ja tenim preparada la primera acció no violenta de lluita massiva i conjunta. Ajuda’ns a difondre-la, participa d’ella allà on et trobis!!!

Els bancs i els especuladors han estat els principals causants de la crisi de manera que ells seran l’objectiu del nostre primer atac no violent.

El proper dia 30 de maig anem a manifestar la nostra indignació en contra de l’abús que practiquen els bancs no només contra els ciutadans de forma independent sinó també contra els estats. 

Posem avui en marxa un acte pacífic i subtil, però prou contundent i cridaner com per mostrar amb claredat la indignació que sentim, i també la nostra fortalesa i compromís per arribar fins al final. Posem avui en marxa el primer atac no violent que mostrarà al món la nostra imaginació, determinació i compromís per assolir l’objectiu de veure complerta la nostra reivindicació final: instaurar una democràcia real.

Fem una crida a totes aquelles persones que estiguin d’acord amb les nostres reivindicacions, a participar en una retirada massiva de capital de les entitats bancàries el proper dia 30 de maig.

Si ho estàs, et proposem treure en un sol moviment bancari la quantitat de 155 € de la teva compte corrent. L’operació es pot fer al llarg de tot el dia, preferiblement acudint a les sucursals o utilitzant els caixers automàtics (amb múltiples de

10–>150) El motiu d’escollir aquesta quantitat concreta, és perquè havíem de triar una xifra apreciable i simbòlica amb la força suficient amb la de demostrar als bancs que aquests moviments són motivats des de la mateixa indignació que ens va fer mobilitzar el 15 de maig.

Pel que fa al dia 30 de maig, és perquè entenem que és un termini raonable perquè el missatge pugui difondre adequadament i arribi al major nombre de persones que ens ajudin a ser el més efectius en el nostre atac no violent en contra de la voracitat de els bancs, en contra del sistema econòmic instaurat, en contra dels paradisos fiscals, en contra de l’especulació ia favor de l’interès general, de la solidaritat, en definitiva de les persones. A més, en aquesta data hi haurà transcorregut 15 dies des de l’inici de la mobilització, i serà un altre bon moment simbòlic per recordar que el nostre moviment només acaba de començar.

El proper dia 30 de maig, es sentiran totes les veus cridant a l’uníson que un altre món és possible.

El proper dia 30 de maig es sentirà la veu del poble amb més força que la dels partits polítics.

El proper dia 30 de maig, es podrà explicar la indignació del poble, la reivindicació activa d’una democràcia real, en la qual es té en compte a les persones per sobre dels interessos econòmics, financers, especulatius … les persones per sobre dels mercats.

El proper dia 30 de maig donarem un pas més cap a un món millor.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

AMNISTIA INTERNACIONAL: Día por la Despenalización del Aborto en América Latina y el Caribe

Despenalizar el aborto es urgente para el continente El día de hoy, Día por la...

Barcelona: Jornada de gènere i memòria a la ciutat / La Independent / Notícies Gènere

“La jornada ‘Barcelona, gènere memòria i espai públic’, proposa un diàleg des de la visió...

viky

24 de maig feminista en el mirador Consol Casals

    OPINIÓ Dissabte 29 de maig, dones de diferents col·lectius i països ens trobarem en...