Dissabte 09 desembre 2023

Dissabte 09 desembre 2023

Compartir

Comarques barcelonines: Lideratge de dones en ciència i tecnologia cicle de converses del LAB Bonnemaison

La Diputació de Barcelona presenta, dijous 10 de novembre a les 12.30 h, una nova edició del Cicle de converses LAB Bonnemaison, en aquesta ocasió dedicada a Dones liderant la ciència i la tecnologia. 

L’objectiu visibilitzar el lideratge i l aportació de les dones en l’àmbit científic i tecnològic, i donar a conèixer quins són els principals reptes que afronten des d’una perspectiva de gènere.

Aquesta activitat respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5. Igualtat de Gènere. ” Aconseguir la igualtat de gènere i empoderar totes les dones i nenes”.

Es compta amb la participació de Núria Salán Ballesteros, Doctora en Ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, professora de la UPC i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia; Maite Paramio Nieto, Doctora en Veterinària, catedràtica de Producció Animal de la UAB amb docència a la Facultat de Veterinària, i presidenta de l’Associació Dones Investigadores i Tecnòlogues; Inés Sánchez de Madariaga, Professora d’Urbanisme de la Universitat Politècnica de Madrid, catedràtica UNESCO-UPM de Gènere i Polítiques d’Igualtat en Ciència, Tecnologia i Innovació.  I Cristina Sáez, periodista especialitzada en ciència, salut, medi ambient i cultura digital serà l’encarregada de moderar la conversa. La benvinguda és a càrrec de la diputada de Polítiques d’Igualtat, Alba Barnusell.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Vilanova i la Geltrú: DONART 2012 : “ Cartes a l’Univers” Lourdes Fisa.

DONART 2012 : “ Cartes a l’Univers” Lourdes Fisa.   9 de març -1 abril.  ...

Catalunya: aprovat el Pla Viure Millor, pioner a promoure polítiques del temps i de reforma horària / La Independent / Notícies gènere

Amb els objectius d’eficiència en el temps i productivitat, la distribució de tasques a través...

El paper de les dones en la construcció de la pau

    Una mostra brutal del context en el qual les dones participen en tasques...