Dijous 30 març 2023

Dijous 30 març 2023

Compartir

Catalunya: Trobada futbol femení / La Independent / Notícies gènere.

El proper 16 de maig de 9.30 a 14.00 h se celebrarà una nova edició de la “Jornada de Futbol Femení ” i de manera simultània a les 14 seus federatives d’arreu del territori català. Aquest serà el quart any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol, amb el suport del Consell Català de l’Esport, organitza aquesta jornada per tota Catalunya.

 

 

 

 

La jornada vol promoure el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys que siguin o no practicants habituals d’aquest esport. La jornada també pretén millorar la seva tècnica.

Aquesta iniciativa preveu la participació de més de 2.000 jugadores que gaudiran del futbol arreu dels país. Amb activitats com aquestes, la Federació Catalana de Futbol segueix la voluntat de la Junta Directiva de promoure i fer créixer el futbol femení.

En aquest enllaç podeu consultar totes les seus i les instal·lacions on es durà a terme la “Jornada de Futbol Femení” i descarregar-vos les butlletes de inscripció i els cartells, on veureu el programa d’activitats. La inscripció es gratuïta i podeu trobar-ne més informació aquí  

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar