Divendres 22 setembre 2023

Divendres 22 setembre 2023

Compartir

Catalunya: Periodisme i el nou projecte de la Unió Europea: “Frame, Voice, Report!” / La Independent / Notícies génere

El passat 1 de desembre es va iniciar el projecte europeu Frame, Voice, Report!, el qual finançarà a més de 200 organitzacions europees i 30 treballs periodístics i s’incentivarà l’intercanvi i la formació en comunicació i el treball en xarxa entre periodistes, mitjans i ONG’s.

 

El nou projecte Frame, Voice, Report!, es va llençar el passat 1 de desembre per Lafede.cat arran d’un consorci liderat per la plataforma danesa CISU i on hi participen plataformes d’organitzacions de segon nivell de França, Itàlia, Finlàndia, Bèlgica i Països Baixos.

Aquest projecte europeu de comunicació té com a principal objectiu finançar a més de 200 organitzacions europees per realitzar projectes educatius i comunicatius relacionats amb migracions, gènere i canvi climàtic i on s’inclouen 30 treballs periodístics a Catalunya. En el cas de Catalunya, es donarà continuïtat a la Beca Devreporter, un dels dos projectes europeus en els quals Lafede.cat ha participat en els darrers anys.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya juntament amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Barcelona hi participen com a socis catalans i cofinançadors del projecte.

La durada del projecte és de tres anys amb un pressupost de 7.777.777 euros, dels quals 800.000 són gestionats per Lafede.cat.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Xile: Pluja de crítiques per la campanya ‘Maricón 2.0’ contra la violència cap a les dones

  A Santiago de Xile s’ha impulsat una campanya contra la violència cap a les...

#NosotrasParamos: Convocado un paro internacional de mujeres para el 8 de marzo

    Las mujeres están hartas. La brecha salarial de género en España en 2016...

Ni transgènics ni pesticides

El dia 26 de maig es va celebrar a nivell internacional, una marxa contra la...