Programa portada

Compartir

Catalunya: Escola Feminista d’Estiu / Tardor 2020 / La Independent / Notícies Gènere

 

Degut a la Covid-19, aquest any l’escola no ha estat d’estiu sinó que serà de tardor i a més a més serà virtual. Feta la inscripció es rebrà el link de Zoom per a les diferents sessions. 

Únicament la sessió “Ritual cantem a la vida, agraïm a la terra” serà presencial a Ca la Dona (també es retransmet per streaming).

 

 

 

  

 

Enguany es debatrà com construir Xarxes feministes per viure en llibertat i fer front als feixismes, als racismes, i a s antifeminismes que estan ressorgint a les nostres societats.

S’han organitzat taules i tallers per conèixer les diferents propostes feministes davant les ofensives misògines, racistes, homòfobes i neoliberals de l’extrema dreta.

Es parlarà de la llibertat dels cossos i dels sabers i experiències de les dones, i de la internacionalització de les resistències feministes arreu del món.

Es podran aprendre i practicar diferents tècniques d’autodefensa i de resistència pacífica per enfortir-se col·lectivament en les lluites.

 

Xarxa Feminista

 

 

L’Escola d’estiu girés al voltant de tres taules de diferents temàtiques: Taula: Radicament obstinades a favor de la vida i el Planeta, 2 d’Octubre de 18:00 a 20: 00h; Teatre i Feminisme, 3  Octubre de 11:00 a 13h: i Amb sostenim la vida per sostenir el planeta, 13:00; 17:00-19:00. El 4 d’octubre de 11:00 a 13:00  se celbrarà el Ritual cantem a la vida, agraim a la terra.

 

 

PROPOSTA CARTELL 1 baixaResol dentro

 

Programa no Mixt 

 Inscripcions 

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar