Dimarts 25 juny 2024

Dimarts 25 juny 2024

Compartir

Catalunya: encara és poca la participació de les dones en política / La Independent / Notícies Gènere

 

La participació de les dones en la vida política es va incrementar en els últims anys, però encara és reduïda, assenyala l’Institut Català de les Dones que ha conclòs aquest mes les sessions de l’Escola de Dones Polítiques 2014 amb 153 participants.

L’objectiu d’aquesta Escola és reforçar les competències directives i de capacitat de lideratge i comunicació de les dones electes, així com promoure les aportacions femenines en la política local, la seva permanència en els càrrecs i el seu accés a qualsevol àrea política.

 

 

Foto ICD. Sessió de l’Escola de Dones Polítiques a Girona

En els últims anys la participació de les dones en la política ha augmentat; però, les alcaldesses són només un 14,2% del total i les dones regidores només arriben al 32%.

L’Escola de Dones Polítiques 2014 s’ha realitzat a les demarcacions de Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida, Barcelona i Girona. “És un nou espai de trobada, reflexió, intercanvi i punt de partida per a la creació de xarxes de col·laboració entre dones polítiques al territori”, segons diu l’ICD.

 

Més informació a:

ICD

Participació política de les dones

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Vencedors i vençuts”

La mort del qui fou el primer President de la nostra democràcia, després d’una...

Catalunya: a Lucía Caram i a Teresa Forcades se’ls hi vol questionar el seu activisme / La Independent / Notícies gènere

Dones, activista social Lucia Caram i activista d’esquerres Teresa Forcades, independentistes, ambdues monjes La Vanguardia...

Granollers: Estrena de la creació musical LANDRYS, LAUNDRY DE LADIES

Desde divendres 28 de setembre de 2012 fins diumenge 30 de setembre de 2012 (mireu...