orgullio cortos

Compartir

Catalunya: El primer orgull és una revolta / La Independent / Notícies Gènere

 

Drac Màgic té el projecte educatiu Construir Miradesorientat a la formació en llenguatges audiovisuals i a la difusió de la cultura cinematogràfica.

Ara ofereix una proposta educativa,”on de manera transversal es fomenta la reflexió dels continguts i valors que transmeten les imatges. El seu treball sorgeix des d’una perspectiva feminista que posa especial atenció en la cultura de pau i en les diversitats culturals i afectives-sexuals”. 

 

 

 

 

 

Estant la cultura visual present en els diferents trajectes vitals de les persones, “forma part per tant de les experiències que alimenten els coneixements, els pensaments, les emocions i les referències simbòliques que configuren les identitats” exposen. 

D’aquí el seu Programa de curtmetratges sobre la diversitat afectiva i sexual amb “una programació orientada a la sensibilització sobre la llibertat i la diversitat afectiva i sexual i a la revisió crítica dels mandats de gènere”. L’activitat proposa el visionat de tres peces audiovisuals* i la dinamització d’un debat participatiu  per a reflexionar sobre la construcció identitària en les etapes vitals de la infància i l’adolescència i la visibilitat d’experiències LGTBI. La sessió es es realitza en format virtual o presencial.

 

Odio il rosa
(Odio el rosa) de Margherita Ferri, Itàlia, 2017, 15’. VOSC.

Gabber Lover (Amant del gabber”) d’ Anna Cazenave-Cambet, França, 2016, 13’. VOSC.

Darío de Manuel Kinzer & Jorge A. Trujillo, Colombia/Alemanya, 2018, 15’. VOSE

 

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar