CPC violencia de genero

Compartir

Catalunya: El Col·legi de Periodistes participa en el Dia Internacional de les Dones / La Independent / Noticies gènere

La seu del Col·legi de Periodistes acollirà un acte per reivindicar el paper de les dones en la vida professional el dia 8 de març a les 18:00h. L’esdeveniment està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de la Intercol·legial.

 

La degana del Col·legi Neus Bonet participarà en la celebració del Dia Internacional de les Dones el pròxim 8 de març a les 18:00h a la seu del Col·legi de Periodistes. L’acte té la finalitat de reivindicar el paper clau de les dones en els seus respectius països i aquest any vol remarcar el paper de les dones en el món laboral. Sota el lema ‘Les dones en un món laboral en transformació: cap a un planeta 50-50 a l’any 2030’.

L’acte està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Neus Bonet, membre de la Junta Directiva de la Intercol·legial, donarà la benvinguda a tots els assistents. A continuació Núria Carrera, coordinadora de l’acte, presentarà la lectura dels textos de Núria de Gispert, Sara Moreno, Núria Ribó, Marina Subirats, Mònica Terribas, Maria Assumpció Vilà i altres Dones. Finalment, M. Rosa Moneral i Rosa Rodríguez llegiran el manifest ‘Dones i professió’.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya té com a finalitats reforçar la presència social dels col·legis professionals, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar