periodistas

Compartir

Catalunya: El Col·legi de Periodistes guardonat amb el premi Edelmira Calvetó / La Independent / Notícies gènere

El premi ha estat atorgat al Col·legi de Periodistes de Catalunya en representació de totes les dones pioneres del periodisme esportiu, com són Olga Viza, Isabel Bosch, Imma Pedemonte i Mari Carmen Izquierdo.

 

El Col·legi de Periodistes ha rebut el premi Edelmira Calvetó en representació a totes les dones pioneres del periodisme esportiu. L’acte va tenir lloc  el 8 de març a l’Auditori 1899 del Camp Nou, on la degana Neus Bonet va recollit el guardó, acompanyada de les periodistes Olga VizaIsabel BoschImma Pedemonte i Mari Carmen Izquierdo. L’entrega del premi ha format part de la programació de la jornada “És futbol, i és femení”, en la qual la dona ha estat protagonista. 

El Grup Edelmira Calvetó, va ser creat per la Junta Directiva del FC Barcelona l’any 2011, té com a objectiu recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista, reivindicar el paper de les sòcies, impulsar el protagonisme de la dona dins el Club i reflexionar sobre el paper de la dona en l’esport. Edelmira Calvetó va ser la primera sòcia del club, admesa fa més de 100 anys sota la presidència de Joan Gamper. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar