alt

Compartir

Catalunya: Dones en Xarxa vol impulsar un projecte contra la violència a nivell digital

Cerquen una dona per portar l’administració de la gestió d’un projecte europeu de prevenció de la violència masclista en xarxes socials per a dones joves. Volen prevenir la violència creant continguts formatius i divulgatius per visibilitzar les pràctiques sexistes i masclistes.

Dones en Xarxa fan una feina continuada per apoderar a les dones en l’àmbit digital, creant xarxes entre elles i promovent continguts  lliures d’estereotips de gènere, de llenguatge discriminatori i de continguts lesius cap a les dones amb la igualtat com a objectiu. Ara han aconsseguit portar endavant un projecte EQUAL que dura un any i te l’objetiu l’apoderament digital contra violència masclista. 

El lloc de treball que ofereixenen és per integrar una dona que demostri que hagi sofert violéncia de gènere ( prsentant la documentació necessaria).

Les seves funcions seran :  Suport administratiu a l’organització d’activitats i projecte (redacció i enviament d’email, seguiment i inscripcions de ponents …); Seguiment i comunicació amb les entitats col·laboradores en el projecte; Suport per coordinar professionals que col·laboren en la creació de continguts; i suport per a gestió del projecte en justificació de subvencions, licitacions, seguiment de factures relacionades amb projecte.

Cosulteu  +info  i formulari.

escriure a info@donesenxarxa.cat

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar