Dijous 08 juny 2023

Dijous 08 juny 2023

Compartir

Catalunya: Día Internacional de la dona rural 2016 / La Independent / Notícies Gènere

El proper 21 d’octubre se celebra el “Día Internacional de la Dona Rural”, creat per donar visibilitat a la contribució que fan les dones del camp a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals.

La Presidenta de l’Institut Català de les dones, Teresa M. Pitarch i La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret participaran en la celebració del “Dia Internacional de la Dona Rural 2016” en una Jornada que tindrà lloc el dia 21 al Palau de Pedralbes de Barcelona.

 

 

 

El programa per a aquest any comptarà amb la ponència marc de Mireia Torres Maczassek, directora general de Cellers Jean Leon i Torres Priorat.

L’exposició de dones del món rural i marítim 2016-2020, amb un debat basat en l’experiència de cadascuna, moderat per Mireia Mata, directora general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Família.

És important esmentar que el Programa de Dones del Món Rural i Marítim serveix com a instrument que ajuda a conèixer la realitat d’aquestes dones. Totes les polítiques de gènere de la Generalitat s’emmarquen dins el Pla estratègic de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya. Les dones constitueixen un pilar fonamental i transversal del model agrari i pesquer català que cal reivindicar i aprofundir de manera irrenunciable per a la construcció i manteniment d’un sector líder.


Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Intersindical Valenciana davant el 23 de setembre, Dia Internacional Contra l’Explotació Sexual comunica:

La utilització de drogues per violar, lluny d’una llegenda urbana, és una realitat creixent

Cuba: Postgrado Internacional Género y Comunicación de la Cátedra de Género y Comunicación Mirta Aguirre del Instituto