cartell wearemore

Compartir

Barcelona: #WeAreMore, pels drets civils i contra el racisme / La Independent / Notícies Gènere

 

El proper divendres 10 de maig, coincidint amb el primer dia de campanya per a les eleccions municipals i europees, tindrà lloc un acte al CCCB per reclamar una actualització pendent en matèria de drets.
La campanya europea aterra a Barcelona després de presentar-se a Madrid el passat 28 d’abril.

 

 

Carmen Juares, Moha Gerehou o Zenib Laari Inoune serán algunes de les protagonistes.

L’onada de moviment antiracista europeu aterra a Catalunya amb un gran acte al CCCB coincidint amb el primer dia de campanya per a les eleccions europees i municipals, sota el lema Actualització pendent #WeAreMore (Som més). Hi haurà parlaments curts, teatre i música.

Tindra lloc al Hall del CCCB aquest 10 de Maig*, presentat per Desireé BelaLobedde, hi participaran: Silvia Albert Sopela, actriu; Sani Ladan, activista;  Zenib Laari Inoune, campiona i recentment doble subcampiona del món de Kenpo; Moha Gerehou, activista i periodista d’ eldiario.es; Carmen Juares, activista pels drets de les treballadores de la llar; i Moussa Bourekba, investigador del CIDOB.

L’acte, organitzat per diferents entitats, vol mostrar que davant l’auge de l’extrema dreta, el racisme i la xenofòbia a Europa, cal donar passos endavant en matèria de drets civils.

Aquesta campanya es fa eco d’altres iniciatives que han sorgit a d’altres parts d’Europa
coml “#WirSindMehr” (#WeAreMore) a Chemnitz (Alemanya) o “Love music, Hate racism” a Anglaterra.

La campanya Actualització pendent #WeAreMore” continua la seva imparable trajectòria a Barcelona, després de la seva presentació el passat 28 d’abril a Madrid.

A Barcelona la organitzen diferents entitats, entre elles, Lafede.cat, el Centre Irídia, SOS Racisme, el Centre Delàs, Oxfam Intermón, Mundo en Movimiento, Tanquem els CIE o l’Institut de Drets Humans de Catalunya

Hi haurà l’actuació musical de Marga Mbande y Indee Styla.

 

* Divendres 10 de maig a les 18h 30m al Hall del CCCB

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar