Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Barcelona: Talent femení al món del mòbil / La Independent / Notícies gènere

Les dones també són molt presents en els negocis al voltant de les noves tecnologies mòbils; un exemple d’això són els diversos esdeveniments sobre dones i tecnologia al voltant de la celebració del Mobile World Congress d’enguany a Barcelona. Un altre exemple és la jornada The future of Women in Technology &Innovation (El futur de les dones a la tecnologia i innovació) que tindrà lloc durant tot el dia 3 de març a la Fira de Barcelona, organitzat per Women in Business Congress dintre del congrés 4YFN en el marc del MWC.

 

Aquesta serà la tercera edició del Women in Business Congress, que te l’objectiu de connectar, col·laborar i crear noves oportunitats de negoci a nivell internacional per a dones directives, emprenedores i joves talents d’arreu del món en les àrees de tecnologia i innovació, a on dones pioneres de tot el món parlaran de les tendències i les noves iniciatives de les dones a aquest sector.

Un dels debats, New trends in Business Productivity (Noves tendències en la productivitat dels negocis) estarà dirigida per Women Talentuna associació que promou els canvis en l’organització del treball per a fomentar el talent femeí i que ja va organitzar el passat novembre a Barcelona, juntament amb Women in Business Congress, la primera edició del seminari Women Talent Seminar.

Un altre esdeveniment paral·lel a la celebració del MWC és el de Women in Mobile, també el dia 3 de març, però a partir de les 19h a l’espai Mau Mau, on dones de tot el món que han creat startups o treballen en negocis al voltant de la tecnologia mòbil explicaran les seves històries d’èxit. L’objectiu del col·lectiu Women in Mobile és crear una espai de relació on les dones més brillants en el món de les tecnologies mòbils es puguin trobar i intercanviar les seves experiències per a ser decisives en el futur de les aplicacions mòbils.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar