Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Barcelona: Ruta “El carrer és Nostre. Les dones a l’època de la Transició” / La Independent / Notícies Gènere

Dins del marc del festival de Cultura Raval (s)2016, es realitzaran al barri, dos  itineraris amb visites comentades. Aquest any el festival té una mirada de gènere amb una programació que vol contribuir a construir un barri igualitari i antimasclista.

 

 

   

El primer serà aquest dissabte 12 a les 18h sobre el paper de les “Dones a la Història de la Música del barri. Com sona el Raval?”.

La altre serà el diumenge 13 a les 11h sobre la Dona i les “Lluites feministes durant la Transició”.

El recorregut estarà centrat en la història de la música al barri, visitant teatres, botigues de discos, luthiers, escoles de dansa, corals, etc. en un acostament, a diferents espais lligats amb el món de la música, i fent especial èmfasi en el paper, sovint silenciat, de les dones.

Les dues activitats són gratuïtes, i estan dirigides a tota la ciutadania, com un reconeixement de la història de les dones i del barri. Esta organitzat per ravalcultura.

 

Informació

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar