Llibre barcelona Feminista

Barcelona: Presentació del llibre Barcelona Feminista 1975 – 1998 / La Independent / Notícies gènere

Barcelona va viure als anys setanta i vuitanta una explosió de llibertat. Les feministes van irrompre als carrers i espais públics de la ciutat per alçar la seva veu. Amb la seva presència col·lectiva al carrer, les dones van començar a crear espais de participació i debat. És la història d’una lluita que es va iniciar en el  postfranquisme i que arriba fins a l’actualitat.

 

Un llibre clau, amb molta presència de fotografies i documents, per entendre d’on venen moltes de les reivindicacions feministes que encara es mantenen tants anys després.

La presentació serà el 30 de Gener a les 19.00 i comptarà amb la seva autora Isabel Segura, historiadora,  i Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI.

 

Editorial: Ajuntament de Barcelona. · Enquadernació: Tapa dura. · Pàg.: 310 · Mides: 16,0 x24,0.· PVP:  19,90 · Novetat a partir del 16 de gener . Entrada lliure a l’acte.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar