Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Barcelona: Premis de comunicació en la festa dels 25 anys de l’ADPC / La Independent / Notícies gènere

La Festa dels 25 anys de l’Associació de Dones Periodistes se celebrarà el pròxim 15 de novembre a les 19h a l’Auditori del CaixaForum, on s’entregaran els Premis de Comunicació no Sexista 2017 i la III edició del Premi Margarita Rivière. Un dels principals objectius de l’ADPC és millorar la situació professional de les periodistes i organitzar cursos, conferències i d’altres activitats dirigides a la formació de les seves associades.

 

Els Premis de Comunicació no Sexista 2017 pretenen promoure i recompensar els mitjans, les institucions i els i les professionals que amb la seva tasca diària ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes.

En aquest acte també es lliurarà la III edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, en memòria de la periodista barcelonina Margarita Rivière Martí (Barcelona, 1944-2015). L’objectiu d’aquest premi és reconèixer la feina d’excel·lència periodística d’un/a periodista que es destaqui pel seu rigor, independència i visió de gènere.

Amb el desig d’unir esforços per elaborar i construir un espai comunicatiu més just i amb menys desigualtats per raó de gènere, l’ADPC anima a periodistes i gent de la comunicació que l’acompanyin el proper 15 de novembre a la Festa dels 25 anys de l’ADPC.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar