Nepal Chhimeki 2

Compartir

Barcelona – Nepal: 8 xefs cuinen per dones del Nepal pel 8M / La Independent / Notícies gènere

“Fer coincidir la Festa de la nostre ONG, Nepal Chhimeki Barcelona, amb el Dia Internacional de la Dona, no és gratuït. Com a associació d’aquí, que representa una xarxa de milers de dones nepaleses dels barris de Katmandú, hem triat ser també presents amb una activitat solidària, al programa que es fa al llarg de la setmana, per donar visibilitat al gran problema de la dona al Nepal”, va dir Marta Tatjer, anunciaant el festival gastronòmic que organitza per recaptar ajuda.

 

 

Marta Tatjer, presidenta de Nepal Chhimeki Barcelona, va informar que cada dia marxen uns 2.000 homes de Nepal, a treballar als Emirats àrabs. Per tant, el país es queda en mans de les dones, que quasi no estan alfabetitzades. Ara, amb la nova Constitució del 2015 on s’igualen els drets i les llibertats d’homes i dones, “és el moment just per ajudar-les en aquest nou camí, apoderar-les, i formar-les per poder governar, no tan sols l’economia familiar, sinó també l’economia del país que ha quedat en gran part a les seves mans”, va dir.

El festival gastronòmic és recolzat per vuit xefs de Barcelona, que des del primer moment s’han adherit la sol·licitud de la ONG de fer una festa, basada en la restauració, i que es durà a terme el 10 de març. L’anunci d’aquesta iniciativa es va fer en conferència de premsa on van ser-hi els vuit xefs: Fermí Puig, del restaurant Fermi Puig; Max i Stefano Colombo, del Xemei, el Brutal i la Pizzeria Franky Gallo Cha Cha Cha; Hannes Eberhard de l’Ocaña; Jordi Vilà de l’Alkimia; Enrique Valentín de Marea Alta; Joan Escribà del Xiringuito Escribà, i Magid i Madi de Fish&Chips.

 

Nepal Chhimeki

8 xefs van prometre els plats més deliciosos dels seus restaurants per fer arribar ajuda a dones nepaleses.

 

Mès informació:

Nepal Chhimeki Barcelona

Campanya

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar