Revista Nahuat 614 Breve

Compartir

Barcelona: l’Ensamble LiberArte comença la seva gira per Catalunya

l’Ensamble LiberArte comença la seva gira per Catalunya compresa des del 3 de maig,  fins el dia 18 del mateix mes. Aquest grup de corda està integrat per dones joves salvadorenques que han recuperat la llibertat i que mitjançant la música emprenen un nou procés per viure en dignitat, amb drets i sense violència.

Aquesta gira està impulsada per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona, Tiempos Nuevos Teatro i Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador i rep el suport de diverses institucions i entitats d’arreu de Catalunya.

D’entrada, han tingut lloc dues sessions “La música com a camí d’integració i reconciliació. Una trobada amb l’Ensamble LiberArte d’El Salvador” organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i altres departaments de la Generalitat de Catalunya,la primera va ser el dia 4 de maig i la segona a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona, el dimecres 5 de maig.  

 Huacal: Per saber mes sobre el projecte

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar