Montserrat Puig - premiada

Compartir

Barcelona: La periodista Montserrat Puig va rebre la Medalla de la Dona 2019 / La Independent / Notícies gènere

La periodista i membre de la junta directiva de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Montserrat Puig i Mollet, va rebre aquesta setmana la Medalla de la Dona 2019, atorgada pel Consell de les dones de Sarrià – Sant Gervasi de Barcelona.

 

Montserrat Puig, al mig, acompanyada per Núria Carrera i Montserrat Minobis que fa ús de la paraula.

L’acte va estar conduït per Núria Carrera i el president del Consell Municipal del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí i Galbis, li va lliurar la medalla en un auditori del Centre Cívic Vil·la Urània ple de gom a gom.

Hi van intervenir les periodistes Montserrat Minobis (presidenta honoraria de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya – XIDPICCAT), Marta Corcoy i companyes de l’homenatjada de l’àmbit del Treball social. La música clàssica no hi va faltar.

Montserrat Puig, periodista, assistenta social, lluitadora i membre de la nostra Junta, ha rebut la Medalla de la Dona del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, a proposta del Consell de les Dones del Districte, i de mans del President del Consell del Districte, Jordi Martí Galbis. Marta Corcoy, Montserrat Minobis i Núria Carrera han acompanyat la guardonada a l’acte”, va escriure l’ADPC a les xarxar socials.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar