dinamitzadores 1

Barcelona: Fundació Cepaim inicia nou curs per a la prevenció de la violència masclista / La Independent / Notícies Gènere

El proper dia 2 d’octubre comença el nou Curs de Dinamitzadores Comunitàries per a la prevenció de la violència masclista, organitzat a Barcelona al centre de la Fundació Cepaim i que està dirigit a totes aquelles dones d’origen extracomunitari que tinguin interès per la igualtat entre dones i homes i que també provinguin del món associatiu.

 

 

Cepaim és una organització que té la missió de “promoure un model de societat inclusiva i intercultural que faciliti l’accés ple als drets de ciutadania de les persones més vulnerables de la nostra societat i, de forma especial, de les persones migrants, desenvolupant polítiques de lluita contra qualsevol forma d’exclusió social i col·laborant en el desenvolupament dels territoris locals i dels països d’origen de les persones migrades”.

Per això, l’objectiu d’aquest curs és oferir fortaleses i promoure el lideratge femení, com facilitar eines per a la prevenció i eradicació de la violència masclista, així com també la promoció de relacions lliures de tota violència.

 

dinamitzadores 2

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar