ENSEMBLE

Barcelona: Ensamble TPB. On line i Maria Antonieta, dos espectacles del “Festival DONA CREA-CREA MUJER“

Després de tots les anul·lacions degudes a la pandèmia, sí que es faran les 2 ultimes funcions del “Festival DÓNA CREA-CREA DONA“, creat amb la voluntat de mostrar la manera com la dona veu el món, incloent obres teatrals amb visió de dona i una particular atenció a les dones migrants: 

Ensamble TPB, 4 de Desembre a les 20h ON LINE

Maria Antonieta serà l’ 11 de Desembre a les 19h a l’Espai Francesca Bonnemaison

S’ofereix un preu popular de 9 € per accedir a l’Ensemble online (per a cobrir els costos d’enregistrament) i gratuïtament al comprar l’entrada online, s’obté la de Maria Antonieta, per a l’Espai Francesca Bonnemaison. La compra es fa a través d’aquest enllaç.

MARIA ANTONIETA

El Festival “DONA CREA-CREA  MUJER“ està organitzat per Mercè Espelleta, actriu i creadora, Imma Manresa, actriu i artista multidisciplinar i  Yvonne Miralles, actriu i pedagoga teatral.

Totes elles dones lluitadores pels drets de la dona demanen: “Esgotem les entrades per a demostrar que “la cultura és segura” i que “posar-li impediments, és posar-li a tota la societat, ja que sense cultura no som ningú: No abandonem”.

Més informació:

Lloc : Barcelona: ON LINE. Espai Francesca Bonnemaison
Contacte  

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar