unnamed

Compartir

Barcelona: Els altres feminismes racialitzats / La Independent / Notícies Gènere

Karo Moret i Daniela Ortiz acompanyades per Mariana Olisa, al pròxim Vis a Bis de La Bonne, reflexionaran al voltant de la lluita feminista racialitzada amb temes com: Quines són les particularitats de la lluita feminista racialitzada?; Quines perspectives cal tenir en compte perquè la lluita feminista contempli a totes de veritat?; Què és sentir-se “l’altre” quan parlem de feminisme?; “És la interseccionalitat l’eina més adequada per apropar-nos a la lluita de les que avui per avui no es senten contemplades pel moviment?”

 

 

 

Aquest nou Vis a Bis és comissariat pel col·lectiu Afrofeminista. L’elecció del títol és una proposta de les companyes racialitzades que senten a la seva pell i per la seva pell un tractament diferent, no només a l’Estat espanyol, sinó també dins els col·lectius feministes hegemònics, on difícilment senten que en formen part.

 

*VIS A BIS, es un cicle de converses, per posar en escena diferents feminismes, on dialogar, confrontar, transferir i trobar-nos al voltant de temes diversos. Un espai generador de debat i reflexió des de diferents pràctiques i pensaments feministes.

Es farà La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, el día 17 desembre a les 18:30h a la Sala.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar