Mani contra la Manada

Barcelona: convocatòria manifestació contra la Justícia Patriarcal / La Independent / Notícies gènere

L’Audiència de Navarra ha decretat llibertat provisional sota fiança de 6.000 euros pels membres de la Manada, que estan condemnats a nou anys de presó per abusos sexuals després d’haver violat una noia a les festes de San Fermín de Pamplona l’any 2016. Sortiran en llibertat en les pròximes hores.

El moviment feminista de Catalunya, convoca avui mateix a les 19h a la Plaça de Sant Jaume per dir: “Prou a la Justícia Patriarcal”.

 

 

Aquest 7 de juliol els abusadors sexuals (violadors a parer de moltes organitzacions de dones)  haurien fet els dos anys en presó preventiva, el màxim que marca la llei. Ara se’ls hi havia de prorrogar o deixar-los en llibertat provisional.

El cas ha d’ arribar al Tribunal Superior de Justícia de Navarra, que ha de resoldre els recursos de les parts entre setembre o loctubre. 

Mentrestant la Secció Segona de l’Audiència de Navarra ( el mateix tribunal que els va condemnar) ha decretat la llibertat provisional per a José Ángel Prenda, Ángel Boza, Jesús Escudero, Antonio Manuel Guerrero i Alfonso Jesús Cabezuelo, amb el vot particular en contra d’un dels tres magistrats. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar