Dilluns 05 juny 2023

Dilluns 05 juny 2023

Compartir

Barcelona: conferència de Yael Yardeni. Els canvis globals que esperen a la humanitat

Com deia el cèlebre escriptor i polític francès André Malraux, “El segle XXI serà espiritual o no serà”. Anant més enllà, quins canvis globals ens esperen en geopolítica, en les institucions públiques i en la mentalitat humana? Com canviarà l’equilibri de poder entre les principals potències econòmiques els propers dos anys? A aquestes i altres preguntes respondrà la reconeguda astròloga francesa Yael Yardeni a Barcelona el proper 18 d’abril (19’30h) a la conferència titulada Astrotalks 2023 – Un moment de grans oportunitats” que tindrà lloc a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 605).

L’acte compta amb el suport del Reial Cercle Artístic de Barcelona i de la Fundación de Fomento Europeo (FFE). La presentació del mateix anirà a càrrec de Sarah Dubovis, mestra d’ El Centre de Kabbalah.

Yael Yardeni és una astròloga cabalística de renom internacional, consultora de polítics, empresaris i estrelles del món de l’espectacle. Es fundadora de la primera Acadèmia d’Astrologia Cabalística del món.

Segons Yardeni “L’any 2023 és un gran any de transició que conduirà tota la humanitat a una consciència completament diferent, una consciència connectada al valor de la persona. Avui dia, el valor d’una persona està lligat al seu compte bancari i possessions. El que veiem és que arriba un canvi d’entesa cap a una humanitat amb una consciència molt més elevada”. L’astrologia cabalística considera que les nostres vides no són determinades per la posició dels planetes, sinó que el coneixement de la seva influència ens ajuda a comprendre millor les nostres vides.

A l’acte a Barcelona explicarà com ens afectarà a tots i cadascun de nosaltres els grans esdeveniments planetaris i com podem preparar-nos per afrontar els canvis així com pronostics financers fins el 2024.

Per primer cop, Yael Yardeni serà a Espanya i a Catalunya a Barcelona a fer una conferència convidada per El Centre de Kabbalah amb la col·laboració del Reial Cercle Artístic i de la Fundación de Fomento Europeo (FFE). La fundació té com a objectiu organitzar actes de caràcter cultural com ara conferències, taules rodones i seminaris destinats a persones per enriquir els seus coneixements. En paraules de Félix Bentz, president del Reial Cercle Artístic i d’aquesta fundació “Estem molt contents d’haver portat Barcelona a Yael Yardeni i el nostre desig és seguir recolzant aquest tipus d’activitats que serveixin per millorar els coneixements i el respecte a diferents cultures ”.

El Centre de Kabbalah és una organització sense ànim de lucre que ofereix cursos i events sobre els ensenyaments del Zóhar i la Kabbalah tant als seus centres físics i grups d’estudi a tot el món com
en línia.

Més informació i entrades

*L’acte es farà en anglés amb traducció simultània al castellà.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

monitoreo medios

Gènere i cooperació: En portades si hi ha més fotos, més homes

L’ICD i SICARcat: jornada sobre la intervenció amb víctimes de trata de persones amb finalitat d’explotació sexual

Catalunya: ICD video Homenatge a Neus Català / La Independent / Noticies Gènere