Dilluns 27 maig 2024

Dilluns 27 maig 2024

2018 opt

Compartir

Barcelona: Col·loqui Internacional Homofòbies/LGBTfòbies

Rafael M. Mérida Jiménez (ADHUC—Universitat de Lleida) organitza el col·loqui internacional “Homofobias/LGBTfobias” el dimarts 22 de maig. L’objectiu d’aquest col·loqui és analitzar la diversitat sexual, les masculinitats, les homofòbies, el control social i la lesbofòbia.

 

 

El col·loqui a més es centra en les narratives brasileres, així com l’homonacionalisme i les noves fòbies al cinema LGBTIQ llatinoamericà del segle XX. L’acte comptarà amb conferències i comunicacions a càrrec de Mario Molina Olivares (ADHUC—CONICYT, Chile), Guillermo Manuel Corral (Universidad Nacional Autónoma de México), Virgínia Leal (Universidade de Brasília), Óscar Guasch (Universitat de Barcelona), Isaías Fanlo (University of Chicago), Alfredo Martínez Expósito (University of Melbourne) i Eugeni Rodríguez (Observatori contra l’homofòbia).

El col·loqui acabarà amb una taula rodona on participen Pablo Cáceres Silguero (Encara en Acció), Bàrbara Ramajo García (Bollos en teoría) i Enric Vilà i Lanao (Fòrum Europeu de Grups Cristians LGBT). Assistència oberta al públic interessat.

 

Dimarts 22 de maig de 2018 a les 9h30. Sala del Professorat, Edifici Josep Carner. Universitat de Barcelona. c/ Aribau 2, 5è pis – Barcelona

Més informació.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Presentació del llibre “Els viatges de Clotilde Cerdà i Bosch” d’Isabel Segura / La Independent / Notícies gènere

Presentació* del llibre a Barcelona amb l’autora Isabel Segura; Teresa Alabèrnia, Gran Mestra de...

Thule, els altres llibres. Tres ressenyes editorials.

Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa? Raquel Díaz Reguera Quan la...

Barcelona: Presentació d’un informe sobre feminicidis 2010-2015 /La Independent /Noticies Génere

Al XII Fòrum Contra la violència de Gènere, que se celebra aquests 16-17-18 de novembre...