Dimarts 23 abril 2024

Dimarts 23 abril 2024

Compartir

Barcelona: Col·loqui internacional de literatura, “Amèrica: Escriptures del Jo i de l’Altra” / La Independent / Notícies gènere

El II Col·loqui Internacional Literatura que fa Història, sota el títol “Amèrica: Escriptures del Jo i de l’Altra”, es proposa analitzar des del gènere l’experiència del viatge i l’experiència de l’escriptura de les autores com a processos de creació del jo diferent, del jo divers i de l’alteritat en el marc geogràfic i cultural del continent americà.

 

 

Hi intervindran, entre d’altres, Elena Losada (ADHUC—Universitat de Barcelona), María Teresa Vera-Rojas (ADHUC—Universitat de Lleida), Dúnia Gras i Patrícia Martínez (Universitat de Barcelona), Tania Pleitez (Universitat Autònoma de Barcelona), Virgínia Leal (Universidade de Brasília), Katarzyna Moszscy?ska-Dürst (Uniwersytet Warszawski) i Lina Meruane (escriptora).

Aquest col·loqui està coorganitzat per ADHUC, TEIAA, el Màster en Estudis Llatinoamericans i el Doctorat en Estudis Lingüístics, Literaris i Culturals (UB) i la assistència és oberta. La coordinació la fan Patrícia Martínez, Elena Losada Soler i Helena González Fernandez.

 

Es realtizarà el dimecres 7 de març de 2018 de 9h15 a 14h i de 16h a 19h a la Sala Gabriel Oliver, Edifici Josep Carner, Facultat de Filologia, i a la Sala de Juntes, Departament d’Història i Arqueologia, Facultat de Geografia i Història. Universitat de Barcelona.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

2018 opt

Barcelona: Col·loqui Internacional Homofòbies/LGBTfòbies

Rafael M. Mérida Jiménez (ADHUC—Universitat de Lleida) organitza el col·loqui internacional “Homofobias/LGBTfobias” el dimarts 22...

El Col·legi de Periodistes de Catalunya crea la Comissió de Periodistes Seniors

El Degà i la Junta de Govern han constituït la Comissió de Periodistes Sèniors.  Es...

El II Pla d’igualtat de la Universitat de Barcelona

L’eina que ens ha permès impulsar unes mesures per pal·liar les desigualtats que hi ha...