Literatura-libro

Compartir

Barcelona: Col·loqui internacional de literatura, “Amèrica: Escriptures del Jo i de l’Altra” / La Independent / Notícies gènere

El II Col·loqui Internacional Literatura que fa Història, sota el títol “Amèrica: Escriptures del Jo i de l’Altra”, es proposa analitzar des del gènere l’experiència del viatge i l’experiència de l’escriptura de les autores com a processos de creació del jo diferent, del jo divers i de l’alteritat en el marc geogràfic i cultural del continent americà.

 

 

Hi intervindran, entre d’altres, Elena Losada (ADHUC—Universitat de Barcelona), María Teresa Vera-Rojas (ADHUC—Universitat de Lleida), Dúnia Gras i Patrícia Martínez (Universitat de Barcelona), Tania Pleitez (Universitat Autònoma de Barcelona), Virgínia Leal (Universidade de Brasília), Katarzyna Moszscy?ska-Dürst (Uniwersytet Warszawski) i Lina Meruane (escriptora).

Aquest col·loqui està coorganitzat per ADHUC, TEIAA, el Màster en Estudis Llatinoamericans i el Doctorat en Estudis Lingüístics, Literaris i Culturals (UB) i la assistència és oberta. La coordinació la fan Patrícia Martínez, Elena Losada Soler i Helena González Fernandez.

 

Es realtizarà el dimecres 7 de març de 2018 de 9h15 a 14h i de 16h a 19h a la Sala Gabriel Oliver, Edifici Josep Carner, Facultat de Filologia, i a la Sala de Juntes, Departament d’Història i Arqueologia, Facultat de Geografia i Història. Universitat de Barcelona.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar