Alcaldesa CPC

Compartir

Barcelona: Ada Colau participa un any més en la trobada “L’alcaldessa Respon” del CPC / La Independent / Notícies gènere

El Col·legi de Periodistes acull la tradicional trobada entre col·legiats i l’alcaldessa de Barcelona per apropar la seva gestió política als professionals de la informació. Aquesta és una iniciativa que va començar l’any 1983 amb l’alcalde Pasqual Maragall i que aquest any comptarà amb la tercera participació de l’alcaldessa Ada Colau. L’acte tindrà lloc el pròxim dilluns 22 de gener a les 19:00h a la Sala d’Actes de la seu del Col·legi de Periodistes a Barcelona.

 

 

L’edició de “L’Alcaldessa Respon” d’enguany coincideix amb un panorama polític incert, marcat pel desplegament de l’article 155 i les eleccions del passat 21 de desembre. Però també coexisteix amb el tercer any de legislatura de Colau a la ciutat de Barcelona i amb unes eleccions municipals a la vista. D’aquesta manera és una oportunitat per conèixer els objectius i les prioritats del govern local de Barcelona per als pròxims mesos. Els col·legiats i col·legiades podran formular directament preguntes a l’alcaldessa Ada Colau al final de la seva intervenció.

 

 

Mès informació:

CPC

Per assistir a l’acte és imprescindible enviar el teu nom, cognoms i número de col·legiat a l’adreça de correu electrònic següent: comunicacio@periodistes.cat.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar