Dilluns 04 març 2024

Dilluns 04 març 2024

Compartir

ANDALUSIA: Ha nascut l’Associació de Comunicadores de Granada / La Independent / Notícies Gènere

Inclou a professionals de tots els àmbits de la comunicació per a vigilar el tractament d’informacions en igualtat i fomentar un periodisme “rigorós i veraç”.

 


 


L’Associació de Comunicadores de Granada ha quedat constituïda oficialment i va ser presentada en un acte dirigit a professionals i estudiants de la Comunicació celebrat dissabte passat 14 de desembre. Aquest grup, que forma part de la Xarxa Estatal de Comunicadores Feministes que inclou a una desena de col·lectius de tot el país, està format inicialment per una trentena de professionals de la capital i la província.

Com a novetat aquesta nova associació ha creat la figura de “soci còmplice en la igualtat” per a aquells companys de professió que comparteixen els ideals del foment de la igualtat en els mitjans de comunicació, i també permet la incorporació d’estudiants. A més es preveu incorporar a “Sòcies i socis aliats” per a persones de reconeguda trajectòria en el seu compromís per la igualtat.

alt

 

 

A la junta directiva hi participa Lola Fernández Palenzuela, integrant de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere, i que va ser responsable -com a secretària- durant molts anys, del Sindicat de Periodistes de Andalucia.

Segons informa l’associació en un comunicat, l’objectiu és “fomentar l’exercici de la comunicació des d’una perspectiva de gènere, eliminant el llenguatge i el tractament d’imatges sexistes i fent visibles a les dones com a part integrant de la societat, els temes que els afecten i preocupen, i la seva aportació a la societat en tots els àmbits”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

maribel

Pensionàs, canvi de sentit

OPINIÓ Aquest dijous és previst que es debati al congrés dels Diputats el projecte de...

Obertura del Foro Iberoamericano: Las Mujeres en la Administración Pública

  Amb un ampli Presídium* es va inaugurar el matí del 7 d’abril d’aquest 2014...

Resultats 26J a Catalunya i a l’Estat

  26J Catalunya      26J Estat espanyol   A Catalunya de 47 diputats i diputades,...