alt

Compartir

ANDALUSIA: Ha nascut l’Associació de Comunicadores de Granada / La Independent / Notícies Gènere

Inclou a professionals de tots els àmbits de la comunicació per a vigilar el tractament d’informacions en igualtat i fomentar un periodisme “rigorós i veraç”.

 


 


L’Associació de Comunicadores de Granada ha quedat constituïda oficialment i va ser presentada en un acte dirigit a professionals i estudiants de la Comunicació celebrat dissabte passat 14 de desembre. Aquest grup, que forma part de la Xarxa Estatal de Comunicadores Feministes que inclou a una desena de col·lectius de tot el país, està format inicialment per una trentena de professionals de la capital i la província.

Com a novetat aquesta nova associació ha creat la figura de “soci còmplice en la igualtat” per a aquells companys de professió que comparteixen els ideals del foment de la igualtat en els mitjans de comunicació, i també permet la incorporació d’estudiants. A més es preveu incorporar a “Sòcies i socis aliats” per a persones de reconeguda trajectòria en el seu compromís per la igualtat.

alt

 

 

A la junta directiva hi participa Lola Fernández Palenzuela, integrant de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere, i que va ser responsable -com a secretària- durant molts anys, del Sindicat de Periodistes de Andalucia.

Segons informa l’associació en un comunicat, l’objectiu és “fomentar l’exercici de la comunicació des d’una perspectiva de gènere, eliminant el llenguatge i el tractament d’imatges sexistes i fent visibles a les dones com a part integrant de la societat, els temes que els afecten i preocupen, i la seva aportació a la societat en tots els àmbits”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar